top of page
Tug of War spelen

Methodeschool Ondersteboven

Ouderparticipatie

Ondersteboven als methodeschool wil SAMEN school maken. Dat vertaalt zich voor de ouders in o.a. het opnemen van een engagement. Dit engagement is een belangrijke pijler binnen de werking van onze school. Het geeft ook de kans om de school letterlijk dichter bij de ouders te brengen en omgekeerd. Het ouderengagement in Ondersteboven bestaat uit twee delen: een schoolengagement en een klasengagement.

Alle engagementen starten samen met het nieuwe schooljaar.

 

Op het einde van het schooljaar worden de engagementen terug bevraagd. Blijf je op het schooljaar erop hetzelfde engagement doen, dan verandert er niets. Als je het schooljaar erop een ander engagement wilt opnemen, dan kan je dat doorgeven en dan zal dat bekeken worden.

 

Voor ouders waarvan het kind instapt tijdens het schooljaar, start het engagement enkele weken nadat het kind naar school gaat, zodat de ouders wat tijd hebben om te wennen aan de nieuwe school.

hulpcheque.jpg

Ouderraad

In onze school is ook een ouderraad actief.

Waarvoor staat onze ouderraad?

 • De ouderraad denkt positief mee met de school
   

 • De ouderraad is een klankbord voor de school: visie en mening van ouders leren kennen, inspiratie opdoen vanuit de bril van de ouders,  ...
   

 • De ouderraad kan ook activiteiten organiseren
   

 • Verplichtingen:

  • Andere ouders informeren over werken

  • Openstaan voor alle ouders

Doe je online aankopen? Steun onze school!

7.%20horizontale%20banner%201.png

Methodeschool Ondersteboven

bottom of page